Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen voor Underpants.nl binnen 24 uur, met uitzondering van de weekenden, na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL met track- en tracecode.  

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Bij bestellingen boven de €30,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestellingen onder de €30,- worden €4,95 verzend/administratiekosten in rekening gebracht.

Aangezien Underpants.nl gebruik maakt van twee verschillende leveranciers kan het zo zijn dat uw bestelling in twee delen wordt geleverd. Hiervoor zullen geen extra verzendkosten door ons in rekening worden gebracht. Echter komt het wel in twee verschillende dozen bij u binnen. In overleg kan het ook in één zending binnen komen. Dan zal de levertijd alleen iets langer zijn. 

Retourzendingen

Het is mogelijk om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling de goederen, in dezelfde staat als ontvangst, te retourneren. De kosten voor het retourneren worden niet vergoed. Om (een deel van) uw bestelling te retourneren moet u een mail sturen naar jeroen@underpants.nl met:

  • - Het factuurnummer van de bestelling
  • - Welke goederen er retour komen
  • - Bankrekeningnummer waar het geld naar over gemaakt moet worden
  • - Naam rekeninghouder van de bankrekening

Als de goederen in goede orde ontvangen zijn zal het geld direct naar uw overgemaakt worden.